Den 26 Mars 2013

 
 
Nu är hon här, min lilla systerdotter! Se, hon är helt underbar, så söt att man bara vill gråta. Hon föddes i tisdags, och allt gick fint. Det blev en 2880 gram tung, och 47 cm lång tös. Jag vet att den här lilla damen kommer att berika mitt liv från och med nu, och till den dagen jag dör. Det är stort!
 
Välkommen hit älskade lilla barn. Och GRATTIS mamma Michaela, och pappa Rickard. <3
 

En bildbomb från instagram!

 
Jag och lillgrodan!
 
En försmak av våren som väntar.
 
Ännu en dag bredvid Janne och en eld...
 
Den vackra ån som rinner genom skogen där jag bor.
 
Isigare gator än i år får vi leta efter!
 
Kände för att sprida lite kärlek.
 
Mina hjärtan.
 
<3
 
Härliga Billhamn.
 
Hej! Jag är inte så duktig med kameran just nu. Det blir att jag har mobilkameran till hands, och det är inte alltid som upplösningen gör sig här på bloggen. Men jag tänkte, bättre än ingenting! :) Här har ni ett axplock från mina dagar som består av promenader, försök att bli helt bra igen efter operationen (vilket går upp och ner - jävla ben!), Och jag virkar en hel del, har hamnat i nåt kreativt flow. Mellan det kurar jag under filtar i soffan, hälsar på till höger och vänster, eller myser med Janne och Moa. Just nu längtar jag VÄLDIGT mycket efter en ny liten människa som snart kommer till oss i april. En redan högt älskad liten guddotter. ÅH!
 
Tja. Annars längtar jag efter att få börja jobba på Wij om en månad. Det ska bli skönt, för oj vad det har varit knapert i mitt liv länge nu. Idag var första gången på evigheter som jag kunde gå på stan och faktiskt köpa något till mig själv. Lyxigt!
 
På återseende. Kram.
 
 

RSS 2.0