Ryggoperationen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den 21:a september fick jag akuta ryggsmärtor och sedan dess har jag varit en liten krympling som max har rört mig 200 m om dagen. Det där med att bli så invalidiserad har varit mest frustrerande av allt. Jag är ju van att gå i skog och mark, minst någon mil per dag. Så tålamodet har verkligen satts på prov. 
 
Tyvärr felbehandlades jag under tio dagar mot förmodad ledbandsinflammation i bäckenet. Dagarna var fyllda av kortisonsprutor, ambulansfärd, morfindimma, en förstörd mage, tårar och ensamhet. Det var när känseln i vänsterbenet, rumpan och underlivet försvann som man äntligen misstänkte diskbråck. Och därefter gick det snabbt att få en magnetröntgen som visade ett rejält stort diskbråck i ländryggen. Ca 2 veckor sedan efter några vändor till akuten, opererades jag av en duktig kirurg. Jag var inlagd i 4 dagar och i morgon har det gått en vecka sedan de öppnade ryggen och ställde allt till rätta.
 
Framöver väntar 6 veckors vila och sen rehab. De tror att jag ska kunna bli helt återställd. Bara min känsel kommer tillbaka så kan jag kasta kryckorna och börja vandra i skogen igen. LÄNGTAR!
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Men stackars,,,hur mår du nu?
Kan man klara sig själv hemma efter så få dagar på sjukhus efter en sån stor operation.
Längtar till du är på benen igen o kan leverera fler ljuvliga bilder.

KryaKram från Maddiz !!

2012-11-03 @ 20:12:55
Postat av: Madde

Hur går det med ryggen efter operationen? Blir det bättre?
Håller en tumme för att jag snart får se dina härliga pixlar här igen...för just nu är det bara mörkgrått ute hela tiden :-(
Kram Maddiz :-)

2012-11-11 @ 17:14:00

Skriv ner dina tankar om mitt inlägg, är du söt:

Ditt vackra namn :
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress :


Har du en blogg? :


Kommentar:


Trackback