Bloggstopp, tråkigt nog...

 
De senaste veckorna har mina dagar varit fyllda av annat än bloggande. Jag saknar det en hel del, men jag är så pass orörlig och "tråkig" att jag inte har speciellt mycket att fotografera. Och då blir det heller inget bloggande. Men, jag tänkte titta in och berätta att jag fortfarande lever, trots en hel massa motgångar. Jag blir sakta bättre efter ryggskadan, men nerverna vill inte riktigt vara med, så jag går illa. Nästa vecka ska jag på återbesök på ortopedkirurgen, och får då veta vad som ska hända sen. Någon typ av rehab blir det ju, men hur vet jag inte.
 
För övrigt så glädjs jag stort över att jag i vår ska bli "moster" till en liten tös. <3 Längtar verkligen, och ser fram emot att det ska påbörjas en ny era i de väntande föräldrarnas liv. Det kommer bli underbart! Idag var jag och hälsade på bästa vännen, och hennes sockertoppar till ungar. De människorna hör till meningen med livet, kort sagt. Min guddotter växer och utvecklas i rasande tempo, och jag är alltid lika förundrad över hur den där pyttelilla tösen på neo har kunnat bli den livliga, underbara unge hon är idag. Det är ett sant mirakel...
 
Slutligen; Jag har nackspärr och en satans mensvärk, så jag ska baskemig sova strax. Bädda ner mig och tycka jäkligt synd om mig själv. Det är jag värd! ;)
 
Timmarna i korridoren innan jag rullades ner till operationssalen.
Min fina guddotter på hennes 2 års dag!
Paus på en av mina korta promenader.
Moa och jag, forever together!
Skymning över dalälven nedanför mammas hus.
<3 Min tossa.
 

Kommentarer
Postat av: Marina

Det var roligt att träffa dig och se att det går framåt för dig kramar från faster och farbror

2012-11-25 @ 16:00:16
Postat av: Emma Ryyti

Gumman! Tänker på dig extra idag, och längtar ihjäl mig tills nästa helg. En EmmaMadde heldag <3 Kramar

2012-11-28 @ 09:32:46
Postat av: Elin

Skickar ett gäng styrkekramar <3

2012-11-28 @ 23:26:04

Skriv ner dina tankar om mitt inlägg, är du söt:

Ditt vackra namn :
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress :


Har du en blogg? :


Kommentar:


Trackback