Wij trädgårdar och tulpanerna

Wij är så vackert just nu.
Ni borde vara här!
Båten åkte i plurret!


En solig och vindstilla dag åkte jag och Janne hem en tur. Han har köpt vår fina plastbåt som är efter morfar, vilket känns så skönt för då kan jag ännu använda den trots att vi säljer huset snart. Det hade blivit svårt annars. Det blev en härlig roddtur ner till Rotskärsbron, där vi hämtade upp båten på trailer. På vägen ner träffade vi min fina vän Annette och vi fick oss en kort pratstund på bryggan i solen. HÄRLIGT!

En dag att minnas med hela hjärtat! <3


En dimmig kväll...


Här om dagen stod jag och beundrade dimman som dansade över åkern bakom ån. Den var så tät och böljande. Det är rätt fantastisk det där, att utomhusmiljön ändrar utseende beroende på vädret. Jag tycker aldrig att jag har samma utsikt från min balkong från dag till dag.


Mitt vackra fornwij och vitsipporna...


I början på maj månad stod naturreservatet fornwij i sin vackraste skrud. Ingenting slår miljön därute vid bysjöns strand, särskilt inte om våren.
 

Eftersom brukshundklubben ligger här ute, passade jag och Moa
på att leka lite med agilitysakerna. Hon är så duktig, min plutta.
Pannkakor
Som ni märkt så är mamma på besök, och då får man fjäska med pannkisar.

<3


En trappfika med hjärtat...


Hittade på Janne hemma på gården i Sunnanåsbo, och han fick vackert bjussa oss på kaffe i solen. Det var länge sedan himlen var så blå som idag. Goda tider!


Mina vackra gömställen...


Det här, mina vänner, det är Mobydalen. En grannby, där eldsjälar jobbar för att bevara kulturlandskapet och en massa gamla byggnader så som ett sågverk, ett hyvleri, en kvarn osv. En så VACKER plats, särskilt då vädret visar sig på sin bästa sida, som idag.
http://mobydalen.se/


RSS 2.0