Mojito!


Gjorde för första gånger i mitt liv en riktig drink! Jag vet, det var fasen på tiden. Det blev mojito, efter Jannes önskan. Faaaen vad goda de blev. Och faen vad glada vi blev. Hade en toppenkväll med min gobit.Vi drack inte allt för mycket, men vi är bäst på att muppa framför kameran ändå. Tro't om ni vill. Vi var iaf ute på en lång, kuperad skogspromenad på förmiddagen dagen därpå. Sådeså!

Haha!


Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Mmmmmm... Mojito!!! <3

Postat av: Madde

Haha oj va han blev berusad på den goa drinken din pojkvän....tokrolig look!

Bor ni alltså tillsammans i natursköna Ockelbo?

LJUVLIGT !!!!!!

Kram o Glad Påsk !!

2012-04-07 @ 00:27:01
Postat av: Madde

Hello,,,det är jag igen!Har Wijträdgårdar öppnat för säsongen ?, nåt tips om vad jag borde se när jag besöker Ockelbo i vår?

Kram/Maddis

2012-04-14 @ 11:35:06
Postat av: Madde

Madde: jag tror vi slår upp portarna den 12 maj. Välkommen. Tycker absolut du ska se årets utställning i valsverket som via rykten lovar en upplevelse. Sen får du inte missa skogens trädgård, rosträdgården och örtagården, trädgårdens hus (resturangen) som har 2 nya duktiga kockar. Och om du kommer i maj så ska du definitivt beundra de 75.000 tulpaner som blommar vid entrén. Kommer du sent, i augusti så är höjdpunkten studenternas trädgårdar. Hoppas du får en trevlig upplevelse. :) KRAM!

2012-04-18 @ 21:42:00
URL: http://sokratess.blogg.se/

Skriv ner dina tankar om mitt inlägg, är du söt:

Ditt vackra namn :
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress :


Har du en blogg? :


Kommentar:


Trackback