Glädje vid en eld i skogen...

 
 
 
 
 
I mellandagarna var jag och Jannemannen ute i bäcksvarta, knäpptysta skogen och gjorde oss en vacker eld bredvid en igenfrusen tjärn. Det var så härligt och fridfullt. Jag är glad att jag fick med mig kameran den stunden. Nu luktar vi som rökta böcklingar, sånt som ingår i eldmys! :)
 
 

Julmys

 
 
 
Julmys hemma hos mig. :)
 
 

Några foton från instagram

  
Smått och gott från månaden som gått. <3
 
 

Lite från december

 
December blandades av adventsmys och sjukdomar. Jag åkte på höstblåsor, eller hand, mun och fotsjuka efter att ha pussat på min gudotter och hennes underbara lillebror. En sjukdom som typ inte drabbar vuxna, utan barn upp till 10 år. Men mitt immunförsvar är helt kasst, så sjuk blev jag. SOM FAN! Men mellan krämporna hann jag mysa med goda vänner, med lilla Moa och andra fina människor. Snön har legat kvar från dag ett, och jag tycker så mycket om den. Jag njuter då jag sitter här vid datorn framför fönstret och ser ut över ån, bergen och de vita vidderna. Jag älskar verkligen mitt hem.
 
Strax innan jul hann jag med att ordna en middag också. Det blev en härlig kväll med många skratt och mycket musik. Jag gladdes verkligen!
 
 
 
 
 
<3
 

Sol och minus 27 grader

 
 
 
 
 
 
 
 

Plötsligt kom vintern

 
 
 
 
... och det snöar än. Det är över en meters snödjup nu - och jag älskar det.
 
 

Två helger med dop...

 
Återigen - för bra många veckor sedan - var jag på dop. I Järbo kyrka döptes Linnea, Jannes och mina vänners dotter. Det var en vacker cermoni, och precis lagom... jag är så glad att jag fick delta. Synd bara att min kamera inte alls ville samarbeta - jag är inget vidare på att ta foton inomhus.
 
Men här har ni Pappa Stig-Inge, mamma Lisa och tösen Linnea.
 
Helgen därpå döptes Emmas och Markus lilla pojke Samuel i Karlholmsbruks kapell. Det var precis lika mysigt och jag kände mig så hedrad som fick närvara och dela den stunden med de andra gästerna. Lika här, bilderna är allt annat än perfekta. Men jag vill ändå dela med mig av ett par styckna.
 
Präste Lars och huvudpersonen.
 
Fina familjen Ryyti. <3 
 
Vackra mamma Emma och underbaringen. 
 
Hela skocken, med gudföräldrarna Mikka och Jessica.  
 
Välsingnelsen. 
 
<3 
 
 

En dag som måste få vara med!

 
För många veckor sedan hade jag en date med min fina vän Emma, och hennes gullungar hemma hos mamma. Detta ska naturligtvis vara med i bloggarkivet. Se här:
 
Venla undersöker Moas leklåda - vilket sätter Moas "dela med sig av sina leksaker-förmåga" på hårt prov!
 
Samuelhjärtat låg på husets skönaste pläd och pratade ivrigt med den som ville lyssna.
 
Venla och jag roade oss med att göra konst med fingerfärg. Efteråt fick mamma Emma städa oss båda, från topp till tå. Hahaha!
 
Moa har inga naglar att bita på, så hon tuggar hysteriskt på sitt ben istället.
 
Lilla fina hjärtat mitt.
 
Tror inte att Venla hittade något av större värde, hur mycket hon än grävde bland sakerna.
 
Gudmor och guddotter! <3 Love u.
 
 

RSS 2.0