En liten dröm...Jag har alltid velat uppleva ett boende utan el eller vatten. Nu har jag fått min önskan uppfylld, och vet ni - jag älskade det! Jannes bror Tony äger en stuga som deras mormor och morfar en gång hade. Jag fick vara där tillsammans med Moa och Janne över en helg, och jag var så lycklig just där just då.


Vädret var tungt och blött då vi kom fram, men det gjorde absolut ingenting. Vi tog en varsin öl och laddade grillen med middagsmat, medan åskan mullrade i fjärran.


Denna kock lagade en härlig middag och vi åt tills vi inte orkade röra oss längre. Haha! Därpå väntade en skogspromenad mellan skurarna, och det var så bedövande tyst runtomkring att själen andades ut ordentligt. Stugan ligger mitt i ingenstans nere vid en bäck. Inga grannar på nära håll, bara skog. Det var så SKÖNT!


Maten!


Vid stugan finns även en liten ladugård där mormor Elsa en gång hade både getter och kor. Jag känner en sån vördnad och respekt inför tanken. Vilken kvinna! :D


Grillmästaren i egen hög person.


Efter den sköna promenaden drack vi champagne och sjöng visor ur varsit allsångshäfte som Janne och hans nära brukar använda under sin årliga fisketur, en helg varje sommar. Jag lär skryta och säga att vi sjunger som gudar tillsammans. Hahah!


Ost och kex och hemodlade jordgubbar tuggade vi på tills klockan blev sen.


Jag är så lycklig tillsammans med den mannen. Vi skapar minnen tillsammans som jag kommer bära med mig hela livet ut. Tänk om man kunde stanna tiden och njuta lite längre av såna här stunder.


Den charmiga stugan som har så mycket spår av Elsa i sig. Nog syns det att den kvinnas hand har inrett? Jag älskade varenda detalj, och det faktum att det inte fanns en enda rät vinkel någonstans!


Här sov vi, i en gammal utdragssoffa, alla tre. Janne, Madde och Moa.


En myseld ordandes då mörkret föll utanför.


En mojito fick avsluta en perfekt kväll. Mums!


Kommentarer
Postat av: Mickan

Vilka härliga bilder, förstår att ni måste haft en underbar helg tillsammans. Ni är så fina ihop, piff och puff :) <3


Skriv ner dina tankar om mitt inlägg, är du söt:

Ditt vackra namn :
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress :


Har du en blogg? :


Kommentar:


Trackback