Uppvaknandet och dag två i stugan...Det var så skönt att vakna upp till uppehåll, och tystnad. Endast fåglarna hördes. Alla tre, Moa jag och Janne började dagen med en skön frukost ute på den pyttelilla altanen.


Mitt "lilla" förband sedan jag skurit sallad med en riktigt välslipad kniv - haha! Det ser mycket värre ut än det var, men det fanns inga plåster, så Janne gjorde en första hjälpen insats med gasbinda.


Mitt verk, klart ett sommartorp ska ha sommarblommor på trappen.


Mysfrukost med ehrm... manlig mugg. (Mitt inköp såklart!)


Sen gick vi en lång promenad i skogen.


Det fanns smultron överallt på ett ställe, alldeles rött var det i diket. MUMS! 


Å ljungen är som vackrast just nu.


Slutligen, en blomma jag inte tidigare sett, men tyckte var galet vacker. Ett litet konstvek.

Jag fick verkligen mina drömmar uppfyllda under den här stugvistelsen. Jag fick kontakt med sommaren, jag fick lyssna till tystnaden, jag fick skratta, mysa och umgås så som man bara gör utan el och vatten. Åh vad jag längtar tillbaka - och det lär nog inte bli allt för länge innan jag får komma dit igen låter det som.

HURRA!Kommentarer
Postat av: Marina

Va mysigt....man behöver andningshål ibland och det har ni fått:)Hoppas du har haft en skön sommar,längesen vi sågs tur att farmor fyller snart!!Vi har varit nere på Marstrand och hos Henric i 17 dagar och fått rått om Theo,så underbart.Ha det så bra och ta vara på dom sista sommarveckorna.

Varm kram faster

2012-08-09 @ 12:02:50

Skriv ner dina tankar om mitt inlägg, är du söt:

Ditt vackra namn :
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress :


Har du en blogg? :


Kommentar:


Trackback