På jobbet...


Får man sällskap av den här lilla tösen. <3

Det är dåligt med jobb just nu, och jag har inte riktigt kraft nog att ta tag i min situation. Men då jag väl får jobba, njuter jag verkligen av mitt yrkesval. Älskade natur och trädgård.


Där regnbågslaxen vakar...
Idag var vi till skogs och gjorde upp en brasa vid en vacker liten tjärn, omgiven av myrar. Ja, ni ser ju själva. Solen såg vi inte till, men stämningen och mysfaktorn var hög ändå. 

Elden värmde, vi grillade korv och hade det gött, det märktes knappt att det småregnade lite. Det gjorde snarare stämningen ännu mysigare på något vis. Vårfåglarna lockade och regnbågslaxen vakade under vattenytan. Ja, platsen är omtalad för sin fina regnbåge och många fiskar här har jag hört. Men, jag nöjde mig mer än väl med att titta på utsikten, och på elden.

En HÄRLIG dag.


En trip hemöver...

Då tog vi en tur till havsbandet och njöt av hav och skog.Underbar dag!


Det är han jag älskar...
<3


Påsken
Fixade lite påskstämning på balkongen och avnjöt ett glas rött i kvällssolen.


På skärtorsdagen åt jag, mamma, pappa, Janne och hans mamma Gun påsklunch på pensionatet här i byn. Så GOTT! Och en fröjd för ögat. Mysig stund, helt klart värd en repris någon gång.


Åh, blir ju hungrig igen ju.


Föräldrarna. :)


Mitt fina kärleksgräs sedan somras, dött - men så vackert. Värsta håret ju!


Efter lunchen hade vi chill hemma hos mig. Massa prat, skratt och lite fika med konjak på det. Vi satt i många timmar och bara språkade. Janne stannade kvar och diggade musik med oss tills in på natten. Soft!


Gun och pappa diskuterar nåt viktigt. :)


Jag - nöjd med dagen!


Och våren ståtade i rabatten utanför.


Påskafton och påskdagen spenderades i Sunnanåsbo hos Gun, tillsammans med Janne, hand bror Tony, sambo Diana och deras dotter Julia, samt Dianas dotter Jessie. Jag hade det så mysigt! Här är vi ute och promenerar på Jannes och Tonys framtida åkrar.  


Vi åt massor med god mat, som vanligt. :)


Gun, vackra Jessie och sötnosen Julia.


Det blev sent och vi hängde i soffan inpå småtimmarna med varsin mojito. Mycket skratt och mys kantade den kvällen. Och uppträdande med sång och dans från lilla Julia. Uppskattat! <3


RSS 2.0