Myshelg med vänner


Fick några mysiga dagar med goa människor förra helgen. Kära Mickan kom hit och hälsade på och vi levde lyxliv hela dagen lång. Framåt kvällen dök fina Johan upp och hängde med oss. Som grädde på moset kom även min Emma och min Venla på besök. De flickorna stannade över natten och vi fick en fantastisk dag tillsammans. Längtar tills alla kommer åter.


Njuter av livet...


Hej vänner! Dagarna springer på och jag står som ett frågetecken och undrar var tiden tar vägen. Tur att jag har bloggen att gå tillbaka till - för då jag kikar där inser jag faktiskt att jag gör en hel del med mitt liv. Mycket händer, många mysiga stunder. Jag är lycklig.

Den senaste tiden är det detta som stått på kalendern:


Promenader på Forn-Wijs vackra vitsippsmarker.
Jag kände mig helt lyrisk i grönskan.


Besök i Högbo fårahage med mamma och Moa. Kompisen till det här snygga fåret (observera frillan!) var jättetuff och stampade i backen mot min lilla vovve, som tyckte att situationen blev jätteläbbig. Hehe, lillskruttan. Hon har inte särskilt mycket respekt med sig Moa. ;)
 

Vackra bysjön i Ockelbo.


Trött snutta vilar hakan på bästaste Nalle.


Laån - hittade en ny promenixrunda här om dagen.


Forn-Wij igen. <3


Här skulle man ha en flotte och en paddel.


Min älskade gata. <3


Lupinblad - inget är så snyggt.


Kära kusin Mickan och hennes "lånedotter" Lily. Fy farao en sån liten gobit!!!


Kidnappningsbehovet blir stort då man umgås med en sån här snutta.


Trädplantering med Lasse stod på schemat. KUL!


Slutfinishen. :)


En liten snabbcheck på Raboskolan där jag och mina underbara, saknade klasskamrater anlade skolgård förra sommaren. Allt hade överlevt vintern och såg vitalt och starkt ut. Skönt.


Ett hörn i växthuset där drivningen av sommarblommor till våra studentträdgårdar är i full gång.


Besök av pappa. Vi tog en kvällstur i omgivningarna.


Underbara penséer (violer?). HABEGÄR!En kväll i den magiska skogen


Förra veckan var jag till skogs med underbara Jannegranne och Moa. Vi vandrade över stock och sten och han visade mig dolda pärlor - gissa om jag njöt!? Gömda bland träd och stenar stod olika kojor som vänliga själar byggt för allmänhetens glädje. Kojor att nyttja vid regn, eller sömnbehov, eller bara för att komma undan en stund. Det fanns vackra kaminer i dem, så man kunde tillgå både värme och laga sin mat. Hur gulligt är inte det? :)

Vi promenerade en bra bit och jag fick den STORA lyckan att se en älg. Den uppenbarade sig längs en skogsväg och var inte speciellt rädd för oss. Jösses vilket stort djur älgen är. Synd, annars hade jag tagit med den hem som husdjur. Haha!Konsten att välja rätt stig.


Mitt snygga sällskap.


En av kojorna.


Inuti. Jag skulle lätt kunna rulla ut min sovsäck här.


Härliga kvällssol.


Älgspår. :)


Ännu en koja. :D


Ett märke som markerar var skogsägargränsen går - tror jag.


Ljunghedar i kvällsljus. :)


Massa olika...


Hej!

Här bjuds det på fler blandade bilder från olika tillfällen. Var hem till föräldrarna några dagar i påsk och jobbade en del med trädgården. Mysigt! Det hade hänt en hel del i alla odlingar och i stort sett allt hade överlevt den tjäl-lösa vintern. Bara en ros som givit upp. Scillan blommade likt ett blått hav - sånt gillas!

På Wij har vi roliga dagar, bland annat en då vi lärde oss att lägga varmbänk. :) Älskar bild nummer två här i högen. Det som pågår är att vi trampar halm till botten på varmbänken - men i min värld tycker jag det ser ut som att vi dansar någon avancerad engelsk slottsdans á la "stolthet och fördom". Hahah!! ELLER?

Hur har ni det mina vänner? Berätta om era liiiv. :)Längs dalälvens kant.


Slottsdans. Haha!


Hjärtat i havet.


Mina coola strumpor som jag fått av Malin. <3


Hååååårt arbetande studenter.

En liten insats hos min kära vän Annette.
Jag ville ge alpklematisen en chans att få visa upp sig i vår
- förr var den en enda härva täckt av gräs.


Faderskapet.


Krukar dahlior för kung och fosterland! :P


RSS 2.0