Morgonfnitter!


Ann-Louise Sjöström får mig allt som oftast att fnittra eller tokle åt hennes fina bildkompositioner. Fick mig dagens bubbelskratt då jag kikade in på hennnes blogg och hitttade det här.

Störtskönt!


Bring in the colors...
För att genomleva den grå och geggiga tiden innan våren verkligen är här, får man se till att hålla händerna i trim. Att skapa med naturmaterial och söta, färgglada blommor gör vardagen mycket trevligare. Hoppas bara att de står ut med de än så länge ganska kyliga nätterna.

Men, visst tror vi på våren? Nu då vi har sommartid och allt.
Jodå, den kommer - snart. <3

Kram.Ants...


Det är läggdax efter ännu en lång dag. Hoppas att myrorna i höften försvinner fort, för jag orkar inte med panikkänslorna de skapar. Känner för att, som på en grillad kyckling, bryta loss höftbenet och remova hela högersidan Vik hädan dumma ångestkryp. FÖRSVINN!Pular...


Gräddat våfflor och lagat soppa. Fick trevligt besök i form av en lunchgäst, och livet blev med ens mycket trevligare. Dagen ägnas åt att prata med plantor, klia på vovven, tillverka en påskkrans och digga skön musik på hög volym. Det är de små sakerna som gör vardagen fin.

Solsken till er. <3


 


Så fint!
Fick denna blomma av mina goa vän A idag.
Oj vad sånt värmer och glädjer hjärtat!
Tack, tack, tack - jag behövde verkligen få in lite
vårkänslor och grönska i min grå vardag! <3Flower Fairies
Åh! Jag är förälskad!
Ser ni så vackra bilder, och det finns en uppsjö av dem!
www.gardenhome.se/froer kan man köpa fröpåsar med dessa tryck.
Sen finns det otaliga ting man kan hitta med dessa små feer, GE MIG!

NU!Blandad helg...


Helgen har verkligen varit mixad. Jah har pendlat mellan att vara i farten och få en hel del saker gjorda, och att må ruggigt dåligt pga tjejveckan. Jobbiga magsmärtor, illamående och migrän. Allt i salig röra. Men jag har som sagt mått bra mellan varven, och då har jag njutit av vårsolen, trädgårdsböcker och lite flytteri. Har så smått börjat försöka väcka övervintrade blommor till liv och köpt en fröpåse här och ett minidrivhus där.

Nu ska jag se ett program om söderhavet, och drömma mig bort...


Farmor och farfar börjar inta nya lägeheten...
Snöras med konsekvenser...


Det sa bara BRAAAAK!


OckelbobilderTrädgårdens hus


Wij herrgård


Wij ängsmarker


Installation på Wij


Feng shui, eller nåt.
Har städat som en galning och lyssnat på Amanda Jenssens "Happyland" och Kents "FF". Skönt! Något som är mindre skönt är väl att jag borde ha jobbat med skiss den här dagen. Bläää. Jag känner att jag priaoriterar lite fel, men å andra sidan behövdes det dammas. Jajaja...

Nu är det fint i alla fall och jag njuter av det så länge det varar. Med en hundtuss i huset tar det ca 5 minuter innan hundhåret rullar igen. Blörk.

Jag mår bra idag och gårdagen var även den riktigt trevlig.
Men hörrni, nu vill vi ha vår, eller hur?


RSS 2.0