Virkat!


Hej!

Oj vad trevligt jag har haft det de senaste dagarna! Inte en sur min, bara skratt och mys. Har hunnit med allt från middagar och pulkaåkning till att lära mig virka och kolla lägenheter.

Middag hade jag tillsammans med Malin och Annica. Vi lagade baconlindad, fetaostfylld kyckling med hasselbackspotatis, sallad och kall sås. HUR GOTT SOM HELST! Sen spelade vi spel och softade hela långa kvällen. Pulkaåkningan inträffade idag tillsammans med Emma och Malin! Vi hade hur kul som helst i backarna, även om det var kallt och blött. Tefat och pulka är verkligen kul! Vi grillade även pinnbröd och korv, drack varm choklad och hade det mysigt vid elden. Tack tjejer för en toppendag, vi var riktiga friskusar!

Att virka ficka jag plötsligt för mig skulle vara roligt att kunna. På internet finns massor av instruktioner för nybörjare och galet många olika mönster. En oumbärlig hemsida är
Mönsterakivet. Där har jag hittat massor av inspiration! Då farmor hörde att jag suktade efter garn, gav hon bort halva sin samling till mig! GLÄDJE! Ja, jag är så bortskämd. Sen dess har jag utvecklat mina virktalanger. Titta bara!Lägenheter tittade jag på i Ockelbo, men de var riktigt skabbiga, så de fick vara. Tyckte det skulle vara mys att ha en egen lya, plus att de har otroligt bra studentpriser. Men... äh!

Nu ska jag sova. I morgon blir Moa och jag i Bomhus hela dagen.

KRAM och nattinatt!Kommentarer
Postat av: Therese "tisa"

Hihi, vilka söta virkningar :)

Postat av: anette olsson

men var var du o kolla på lägenhet??? kommer inte ihåg vad det heter men var du där man går över järnvägen där finns mnga lägenheter...? även i centrum..krma

2010-01-24 @ 08:11:55
URL: http://soron.blogg.se/

Skriv ner dina tankar om mitt inlägg, är du söt:

Ditt vackra namn :
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress :


Har du en blogg? :


Kommentar:


Trackback