VAR borstar du dina tänder?
Jag fick det här vackra halsbandet av min kära kusin Michaela på nyårsafton. Visst är det riktigt vackert? Precis min smak, men det visste hon nog.

I morgon ska jag in till staden och försöka få tag på starka band att sy fast på ett av mina små projekt. Hoppas även hitta något roligt tyg, eller så. Ska lämna in bilen för byte av blinkersglas, så då kan man ju ändå passa på att ta en ride på stan. Men - känner jag mig själv rätt så tröttnar jag efter en kort stund.

De senaste dagarna har jag hunnit med migrän. En jävlig sådan. Jag har även varit kulturell och sett på Ivanhoe tillsammans med min kära vän Annette. Nu slipper jag känna mig obildad, haha! Lustigt nog hörde jag att "Hello Saferide" nämner den filmen i en av sina sånger. Det har jag inte registrerat tidigare! Jag har även, som ni kanske ser, byggt om bloggen en aning. Känner mig rätt så tillfredsställd - får se hur länge... haha! Vad tycks?

Är det bara jag som bortstar tänderna överallt utom där man ska vara - i badrummet!?! Nyss höll jag på att få tandkrämssaliv över hela tangentbordet, då det blev fullt i munnen och den starka smaken vandrade bakåt mot svalget. Jag hann dock springa iväg till handfatet och spotta! Jag vet att det är pucko att riskera liksom, men jag har inte ro att stå still framför spegeln och borsta. Det är helt omöjligt. Hur är det med er??

Nej - nu blir det film och varmvattenflaska i sängen. Najs!


Kommentarer
Postat av: Ann-Louise [En bulle ur ugnen]

Vad fiiint du har gjort! :) Blev verkligen jättejättebra!Haha jag borstar också tänderna precis överallt. :P

Kram

Postat av: Marina

Bloggen blev fin,springer ofta omkring och när jag borstar tänderna,Tjejigt eller?Halsbandet var jättefint!!.Ha en bra vecka.Kraaaam

2010-01-04 @ 21:56:37
Postat av: Madde

Till Ann-Louise: Tack gulliga du! :) Haha, skönt att höra att man inte är ensam om konstiga egenheter! ;P Krya på dig där borta nu! <3 KRAM!Till Marina: Tackar, tackar - det var lite pul. Säkerligen är tandborsteri utom badrummet en tjejig idé. Jag kan till och med ligga på sängen och borsta. Psykvarning? Haha! Kramen.

2010-01-05 @ 16:23:50
URL: http://sokratess.blogg.se/
Postat av: Emma F

Vad roligt att så många fler irraromkring med sina tandborstar..

Både jag oc hMarkus är likadana, häromveckan smög han omkring och släkte alla lampor med tandborsten i högsta hugg, medans jag bara smög omkring i väntan på bättre tider, rätt som det var så kom han smygande ur kolmörka gästrummet, och jag blev rädd såklart.. Sen blev det till att skura,sen dess håller jag mig närmare toaletten =)

2010-01-08 @ 10:39:36
Postat av: Madde

Till Emma: Hahahha vilken skön story! :D Håller med om att det är skönt att vi är ånga där ute som inte borstar tänderna där man "ska". ;) Kram på dig, hahah!

2010-01-08 @ 14:21:53
URL: http://sokratess.blogg.se/

Skriv ner dina tankar om mitt inlägg, är du söt:

Ditt vackra namn :
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress :


Har du en blogg? :


Kommentar:


Trackback