Gnida och gno...
Ja, det är vad jag gjort i 2 dagar nu. Var väl sist i Sverige att städa undan julen, men nu är det gjort. (Förutom en adventsstjärna som jag inte hittade nånersättningslampa till.) Känner mig baskemig duktig!! Igår var jag riktigt huslig och bakade bullar också. I kväll få jag besök, så då passar det ju bra att bjussa. Alla åkte in i frysen, så kan man ta fram vid behov. Ganska bra, eftersom det blev MÅNGA bullar, och om de ligger i köksskåpet så frestar de så där jättemycket. Haha!

Nu ska jag hugga tag i diskberget, sen tänker jag inte slita ett dugg innan min gäst dyker upp. Bara slappa, det är min melodi. Kanske att jag virkar lite också, men det törs jag inte skriva om här. För mina senaste 2 handarbets-inlägg fick ingen respons alls, hahah! Jag får prata mat eller nåt i stället: Till kvällen blir det lax. ;)

Tjing, tjing så länge!

 

Kommentarer
Postat av: Elin

HAHA! DU HAR BLIVIT TANT ;) haha, skoja, du är så söt och duktig så som pysslar! Förväntar mig prov live då jag hälsar på.

Nu tänker jag gnälla lite. obs.

När jag för en gångs skull får med micke för färd ut till ikea för det behövdes en fönsterlampa så har de slut på vita lampskärmar! Hur kul är det att komma hem med en fot men utan en skärm lixom? och om man ska köpa ett duschdraperi och badrumsmatta i samma serie visst ska de vara i samma blå? Nejdå, inte på ikea. Nu tar det väl ett år tills jag övertygat micke om att åka dit igen. putt och gnäll!

Take care sötnos!

Postat av: Marina

Va ska man säga....nu har du väl provat allt handarbete som finns,farmor är väl jättestolt över dig.Ha nu en trevlig kväll hoppas maten smakar bra.Ha det gott kramar Marina

2010-01-19 @ 18:21:02
Postat av: Malin Åström

att vi inte kommenterar beror nog på att vi är mindre bra på att pyssla själva :)

2010-01-20 @ 19:45:39

Skriv ner dina tankar om mitt inlägg, är du söt:

Ditt vackra namn :
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress :


Har du en blogg? :


Kommentar:


Trackback